Како да започнете сопствен интернет бизнис (rabota od doma)

Работете од својот дом - rabota od doma - користејќи го паметно Вашето слободно време. Strong Future International е американска компанија со огромен углед на полето на интернет маркетингот кој може да се работи онлајн од било која локација која има интернет конекција. Повеќе од 20 години оваа компанија развива заедница на соработници на кои им нуди можност да остварат солидни заработки работејќи во своето слободно време од својот дом.

За разлика од некои слични понуди на интернет, Strong Future Internetional овозможува и неверојатна поддршка, како и бесплатни обуки за своите соработници.

Членството е слободно и не постојат никакви обврски. Може да работите кога и колку сакате, а заработувате толку колку што ќе остварите. Не постои ниту долна, ниту горна граница на заработката.

Заработките се пресметуваат месечно и се исплаќаат преку Ваша платежна картичка која ја добивате од компанијата.

 

rabota od doma 

Мисија

Aмериканската компанија Strong Future International -Carson Services, Inc. нуди неверојатна платформа за работа од дома (rabota od doma). Компанијата успешно работи на полето на интернет маркетингот од 1998 година. Во изминатиот период секогаш остварувала добивки, вклучувајќи го и времето на економските кризи.

Strong Future International (или скратено SFI) е партнерска програма која нуди соработка со членови од целиот свет. Има сопствена онлајн продавница со околу 10 000 производи и услуги. Исто така, компанијата нуди и други онлајн сервиси, кои под заедничко име се нарекуваат Zing Network. Работата на партнерите се сведува на промовирање на понудите на компанијата, за што секој член добива сопствени интернет линкови. Од секоја наравена трансакција партнерот заработува одреден процент.

Во исто време, партнерите може да ја промовираат и самата SFI компанија и да зачленуваат нови партнери. Со тоа секој партнер гради свој тим. Активен тим кој остварува промет на компанијата, како со продажби, така и со свој лични купувања носи дополнителна заработка.

И Вие може да станете партнер на Strong Future Internаtional. Може тоа да го направите веднаш и да започнете сопствен интернет бизнис. Доволно е да ја пополните апликацијата и да започнете да заработувате.

Доколку сте почетник во овој начин на работа на интернет, воопшто не треба да се грижите. Strong Future International има поготвено цел сет на почетни и напредни интерактивни обуки кои ќе ви помогнат во Вашата работа. Тука е и поддршката на заедницата на поискусни членови. Вие може преку лесно достапните алатки за комуникација, како и особено активниот Форум ,да стапите во комуникација со многу членови и полесно да напредувате во својот нов бизнис.

Понудата е тука, сега редот е на Вас.

Бидете смели запознајте се со овој малку необичен, но сосема легитимен начин на заработка. Заработувајте дополнителни приходи работејќи во свото слободно време. Започнете онлајн бизнис кој може да прерасне во Ваша основна работа. Работете од својот дом и може да постигнете заработки како да работите на запад, но и многу повеќе (rabota od doma).

Пополнете ја апликацијата за пријавување без обврски. Затоа што, како што велат „Среќата ги прати храбрите!“

ГАРАНЦИИ ЗА КОМПАНИЈАТА

 

20 години успешна работа

Бронзен член на Better Business Bureau

Реален интернет бизнис

НОВИ ЧЛЕНОВИ

0
за 24 часа

ОД МАКЕДОНИЈА

0
за 30 дена

ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

0
за 30 дена

Работете од својот дом

Работете на интернет

Работете во слободно време

Работете кога сакате

Накратко за affiliate програмата SFI (rabota od doma)

SFI (Strong Future International) Marketing Group работи на полето на интернет маркетингот во 1998 година. Почнува со само еден производ, продаван само во САД. SFI сега има околу 10.000 производи и услуги кои се продаваат во повеќе од 200 земји низ целиот свет. Исто, компанијата развива и други онлајн сервиси кои се достапни на партнерите да ги промовираат и да заработат дополнителни приходи.

Вам ви треба компјутер и интернет пристап и може да се пиклучите во револуцијата на е-трговијата. Секој што е полнолетен во својата земја може да стане SFI партнер со доброволно пополнување на онлајн формуларот за регистрација. Не постои обврска за купување или барања од било кој друг вид.

Еднаш регистрирани, affiliate партнерите добиваат пристап до професионални веб сајтови за рекламирање SFI производи на интернет. SFI исто така ги обезбедува сите потребни услуги за поддршка, како што услугата на купувачите, обработка на уплатата, како и достава на производите – сите без трошоци за партнерот. За секоја продажба направена од affiliate партнерот SFI плаќа соодветна провизија.

Дополнителни заработки може да се добијат со изградба на сопствен тим. Овој дел од работата е можеби и најважен, поради тоа што гарантира солидна интернет заработка (internet zarabotka) на долг рок. За градење на сопствена структура,  добивате неверојатна подршка од SFI. За Вашиот ангажман добивате дел од заработката и на Вашите членови, но учествувате и во поделбата на профитот на целиот систем.

Пополнете ја апликацијата за пријавување без обврски. Затоа што, како што велат „Среќата ги прати храбрите!“ (rabota od doma)

Најдобро време за да се засади дрво е пред 20 години. Следното најдобро време е СЕГА!
Книеска народна поговорка
 Што може да работите
Постојат сервиси на интернет каде Вие со можете да го понудите вашето знаење и умешност од одредена област и за тоа да заработите. Ова не се разликува многу од Вашата понуда на реалниот пазар на трудот, а ваквиот ангажман бара Ваша постојана работа што сакаме да го избегнеме. Овие сервиси можат да немаат конфликт со моралните вредности, едноставно колку ќе сработите, толку и ќе заработите. (rabota od doma) Предноста е што се нудите на светскиот пазар на труд каде неговата цена може да биде многу повисока од тоа што би го добиле за истиот ангажман во Македонија. Недостаток на овој начин на работа е што бара постојано ваше ангажирање за да заработите и е многу нестабилен поради тоа што зависи од моменталната понуда и побарувачка. А ако евентуално решите да отидете на одмор дваесетина дена и нишо не работите, нема ништо ни да заработите.
SEO (rabota od doma .com)

Ако се чудите зошто во текстот на повеќе места го среќавате терминот работа од дома (rabota od doma .com) напишан на латиница, ќе бидам искрен и ќе Ви кажам дека овој термин го користам како клучен збор, а поради тоа што пребарувачите се некаква „вештачка интелигенција“ и работат по некои свои правила. Во Македонија овој термин најчесто се пребарува напишан на латиница. Кога ќе навлезете малку повеќе во SEO, ќе Ви стане појасно...

SEO (internet zarabotka)

Интернет заработка (internet zarabotka, internet zarabotka mk, zarabotka na internet)

Многу чудно, но кога ќе навлезете во тајните на оптимизацијата на веб страните за одредени клучни зборови, посебно на текстовите напишани на македонски јазик, ќе видите дека многу луѓе пребаруваат на интернет на македонски јазик термини напишани на латиница. Така на пример, терминот „интернет заработка“ се пребарува десет пати месечно, но истиот термин напишан на латиница, како „internet zarabotka“ се пребарува десет пати повеќе! Истото важи и за термините „заработка на интернет“ – „zarabotka na internet” или „интернет заработка мк“ – „internet zarabotka mk“. Ќе треба да најдете умешен и неупадлив начин да ги искористите овие термини напишани и на латиница, за да може заинтересираните да можат да го најдат вашиот материјал на интернет. (rabota od doma) P.S. што е affiliate ? Овој термин се користи како синоним за терминот „партнер“ во интернет маркетинг програмите. Во овој случај affiliete партнерот заработува договорена провизија од продажбата на одреден производ или услуга.

rabota od doma

 

За да заработите дополнителни средства, Вие може да изработувате некакви ракотворби, уметнички дела, да давате разни услуги, обуки, часови по музика, математика и сл. Можете да отворите и семеен бизнис, да ги вклучите и вашите домашни во „процесот на производство“. Сето тоа е убаво и може добро да се заработи, но сепак најчесто бара голем ангажман на целото семејство. Освен тоа, ваквата работа е ориентирана на мал пазар и е многу подложна на неговите локални турбуленции и нестабиленост.

Каде е решението? Кој е излезот од овој лавиринт? Дали постои систем, кој кога еднаш ќе го поставите, би заработувал за Вас, а при тоа да не бара осумчасовно работно време и да не дозволува само дваесетина дена годишен одмор?

Одговорот е ДА! ИНТЕРНЕТ ЗАРАБОТКА! 

Постојат системи кои од како ќе се постават, без голем ангажман можат релативно самостојно да заработуваат за Вас. Денес со помош на интернетот ваквите системи му се достапни секому кој има копјутер и интернет приклучок.

Поради тоа што оваа работа се одвива на интернет, тоа самото по себе носи огромни предности. Можете да работите од дома, од парк или на одмор, секаде каде што имате интернет пристап. Освен тоа, целта е да воспоставите систем кој самостојно ќе ги работи најголемиот дел од работите, а од Вас ќе бара само повремено да го проконтролирате и евентуално да извршите некакви подобрувања и фини подесувања. И секако, да си ја проверите вашата заработка.

(rabota od doma. com)

Од каде се парите кои треба да ги заработите? Наједноставно кажано овој систем подразбира дека Вие ќе изработите некакви веб страни на кои ќе пишувате нешто на некоја тема која Ве интересира или пак добро ја познавате. Можете да ги уредите тие страни да прикажуваат реклами на производи и услуги слични на темата за која пишувате.

На пример, ја избирате темата за работа од дома, користејќи ги техниките за оптимизација за интернет пребарувачите за клучниот збор RABOTA. Со подобрување на посетеноста на Вашата веб страна, Вие заработувате од  рекламте. Заработувате во одредени случаи само од прикажување на рекламите, а во други од директна продажба на одреден производ. На овој начин можете да заработите и над 70% од цената на производот.

(rabota od doma. com)

Оваа работа од дома се сведува како да имате продавница во која што нудите производи, зборувате нешто афирмативно за нив, ги продавате и заработувате. И сето ова во виртуелниот свет, на интернет, при што немате никаков физички контакт со производот кој го продавате, ниту пак со купувачот. Сé е виртуелно, ОСВЕН ПАРИТЕ кои ги заработувате.

Другите досадни работи, како што се наплатата, испраќање на производот, проблеми со гарантниот рок и сл. не се ваша обврска. Сето тоа го први некој друг, сервисот или фирмата чиј производ вие го рекламирате.

И не само тоа! Ваквата онлајн продавница ја отварате на интернет, т.е на светскиот пазар! Не сте ограничени во вашето маало или улица, па не Ви иде продажбата на шампони со мирис на лаванда. Сега пред Вас е целиот свет! Секако дека некаде таму има барем десетина илјади сурфери кои се интересираат за темата која ја објаснувате. Дел од нив можат да бидат и купувачи на услугите или производите кои Вие само ги рекламирате.

(rabota od doma. com)

• Со приклучувањето над 4000 нови партнери неделно, SFI е една од најбрзо растечките компании за интернет заработка (internet zarabotka) од ваков вид во светот.

• Од 1998 година, SFI има исплатени милиони долари кон партнерите во повеќе од 200 земји. Со други зборови, SFI е во речиси секоја земја во светот! SFI е навистина еден од најголемите успеси во интернет бизнисот. • Матичната компанија SFI е Carson Services Inc, работи успешно од 1985 година и е долгогодишен член на Better Business Bureau serving на Јужна Небраска. • Да работите за SFI значи да бидете сигурни дека имате работа со докажана компанија која нема долгови и на која и предстои одлична перспектива.

(rabota od doma. com)

Зошто SFI е толку успешна, додека илјадници други кои и биле конкуренти се исчезнати во текот на последните 10 години? Зошто SFI е најверојатно NO.1 affiliate програма за интернет заработка (internet zarabotka) во светот? Тоа се должи најмногу на на уникатниот концепт на нејзината affiliate програма – хибрид, кој се состои од продажба и маркетинг систем базиран на интернет. Исто така важна улога игра фактот што SFI работи со десетици илјади партнери низ цел свет.

(rabota od doma. com)

zarabotka na internet

Најуспешната партнерска програма за стабилна интернет заработка (internet zarabotka)

SFI e неверојатна affiliate платформа која Ви овозможува со едноставно одработување на тоа што го даваат во Вашата онлајн канцеларија да се квалификувате за заработка. Најдобро е тоа што сè е толку добро објаснето и сè што е таму кажанo е бескрајно вредно на полето на интернет маркетингот!

Потребно е просечно познавање на англискиот јазик и да имате способност да се фокусирате на информации кои потоа можат да Ви дадат ЕКСТРА ВРЕДНОСТ!

Ова не е систем за заработка преку ноќ. Ова е вистински бизнис во фирма со огромна традиција на полето на интернет заработка (internet zarabotka) и со највисоки оценки од независни тела.

SFI има неверојатен систем за обука на своите партнери. Секојдневно добивате едноставни инструкции кои многу значат не само за  SFI, туку и за работата на плето на интернет маркетингот воопшто. (rabota od doma)

Просторот на оваа страна е претесен за да се објаснат сите можности на оваа програма. Од тие причини SFI препорачува постепено да се поминат едноставните обуки за да ги дознаете сите можности на програмата.

(internet zarabotka)

rabota od doma

 

Скоро и да нема човек кој не размислува за својата финансиска состојба. Секој од нас би сакал да има убаво наследство од „вујче од Америка“, или пак да ја работи работата од своите соништа а при тоа да заработува европска плата овде во Македонија.

За жал, тоа најчесто не е така. Затоа многумина мака мачат да обезбедат доволно средства за да го прогураат месецот, а за минусите на картичките да не зборуваме. Сето тоа се сведува на работа за некој работодавец каде што мора да ги трпат неговите не секогаш „добро осмислени“ наредби, или пак да бараат некаква дополнителна работа, „тезга“, која денес ја има, а утре не. И така се влегува во маѓепсен круг, вечно трчање по пари кои никогаш не се доволни и немање доволно време да се посвети на работите кои навистина вредат.

Сето тоа може да го надминете градејќи сопствен интернет бизнис. Како тоа може сами да го направите е објаснето на оваа страна, rabota od doma .com

За што ќе пишувате? Ваша задача не мора да биде и најчесто не е да бидете било каков експерт по одредена проблематика. Ваша работа е да имате некакво знаење за темата, свое мислење некакво искуство, желба итн.

На пример, ги сакате велосипедите, но немате фабрика ниту дуќан за нивно производство или одржување. Ниту пак сте велосипедист професионалец. Вие едноставно сакате да возите точак. Нешто знаете за гумите, педалите, кочниците... На интернет гледате нивни фотографии. Ве интересира што излегло ново на светскиот пазар.

Тогаш можете едноставно да отворете блог или веб страна за вашата љубов кон велосипедите. Поработете малку на својата страна и поставете реклами. Така можете да отворите своја онлајн продавница за велосипеди, галантерија и стручни списанија на оваа тема. При тоа Вие НЕ ПРОДАВАТЕ, туку само советувате или нудите одредени производи и услиги. Продажбите, трансакциите, доставата на производите и на услугите на купувачите се обврска на системот. Вас ве плаќаат само за остварената комуникација помеѓу продавачот и купувачот. (rabota od doma)

Изгледа едноставно и навистина е, но сепак, за да се постави ваков систем треба одредено време и знаење. Тоа не бара вие да бидете експерт за веб дизајн, стручњак во маркетинг и слично. А работите кои треба да ги научите, можете да ги најдете на интернет доколку малку просурфате.

Овие обуки можете потполно бесплатно да ги добиете во рамките на Strong Future International. Поделени се во два дела, почетнички и напредни. Тоа што се БЕСПЛАТНИ, не значи дека се и БЕЗВРЕДНИ! Напротив, тоа што ќе го дознаете преку нив, на други места треба да го платите илјадници долари!

Зашто добивате бесплатно нешто што е толку вредно?

Едноставно, на експертите од SFI им е јасно дека доколку Вие станете искусен интернет маркетар, правите успешно продажби и зачленувања, сите заедно ќе имаме интерес.

Сето тоа е објаснето преку обуките во SFI, а на македонски на оваа страна rabota od doma .com во секцијата „Обуки“.

Брза заработка

Доколку сте заинтересирани да заработите големи пари преку ноќ, без никаков труд и барате да Ви го кажам магичниот збор со кој веднаш ќе се збогатите, тогаш можете слободно да излезете од оваа веб страна, затоа што такво нешто нема да најдете во овие редови. Затоа што такво нешто не знам и верувам дека не постои. И ако некаде сретнете нешто слично, Ви препорачувам да не се замарате, да не го губите напразно времето и да ги избегнувате таквите понуди. Тие по ништо не се разликуваат од оние пораки кои најчесто завршуваат во спам фолдерот на вашето електронско сандаче.

Најверојатно веќе имате добивано пораки каде што се нудат милиони долари заработка само за некаква Ваша минорна услуга околу трансфер на пари од некоја најчесто африканска држава. (rabota od doma)

Кликање реклами

Исто така, на оваа веб страница или во SFI нема да најдете понуди за системи на заработување од кликање на реклами, отварање веб страни, зачленување во пирамидални системи кои не нудат никаков конкретен производ и сл. Такви системи на заработување на интернет постојат и функционираат, но најблаго речено имаат проблем со моралните вредности на некаква партнерска соработка. Тие се на граница се на легалноста, или пак најчесто се директно на штета на одредени субјекти кои се присутни на интернет пазарот.

Од друга страна, овие системи најчесто ве претвараат во куцачки машини без и најмалку креативност во Вашата работа. Едноставно не гледам по што би се разликувала таквата работа од некоја друга класична работа во фабрика каде би пакувале некои производи. Монотона, здодевна и плитка. (rabota od doma)

Порнографија

Овде нема да најдете ниту објаснувања како може да заработите од порнографија, коцкање, пиратерија и други начини на кршење на авторските права. Ваквите начини на заработување носат во себе немир, раздразливост, или едноставно кажано „негативна енергија“. Таквата заработка нема да Ви донесе финансиска слобода. Напротив, може само да Ве претвори во робови на тој матен бизнис.

Убаво кажал народот, има алал пари и арам пари. Па Вие изберете. А советите за начини на заработка на „арам“ пари ќе мора да ги побарате на некое друго место. (rabota od doma)

Не сте сигурни дали скате да работите како партнер на SFI? Да дознаете повеќе за начините за интернет заработка (internet zarabotka)? Нема проблем. Поставување вакви прашања понекогаш е мудар пристап. Но, ќе дојде време кога ќе се запрашате дали Вашаиот пристап е всушност стратегија на „Анти-Богатство“!

Ова дефинитивно не сакате да го проверите. Возовите доаѓаат, но и заминуваат…  Еднаш треба да решите и да се качите….

Едноставно пријавете се и дознајте повеќе… Не може ништо да загубите. Може само да добиете!!!

Ништо не доаѓа само по себе. Се мора да постигнете сами!
Чарлс Бекстон

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ!

ПРИЈАВЕТЕ СЕ СЛОБОДНО

ПРИЈАВЕТЕ СЕ БЕЗ ОБВРСКИ

Регистрирајте се ОВДЕ!

Користете GMAIL адреса

ДОБИВАТЕ нови членови

ДОБИВАТЕ подарок е-книга

ДОБИВАТЕ 25 бонус токени

ДОБИВАТЕ бесплатни обуки