Платежни картички


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа


Платежни картички и нивно користење на интернет

За купување на интернет и за користење на PayPal сервисот за онлајн плаќање треба е да имате платежна картичка од некоја наша банка. Треба да знаете дека не можат сите платежни картички да се користат за оваа намена. А во нашите банки ниту вработените во експозитурите често не се доволно запознаени за овој начин на плаќање.

Мој совет е да не користите било каква кредитна картичка за плаќање преку интернет. Исто така никогаш немојте да ја користите платежната картичка на која ја примате платата. Најдобро е да извадите посебна дебитна картичка што ќе ја користите за плаќање на интернет.

картички

Прашајте во Вашата банка каква картичка може да извадите за оваа намена.

Јас лично користам VISA Electron дебитна картичка од Тутунска банка. Ова не е реклама, туку добронамерен совет од паталец кој шетал од банка до банка за да најде соодветна картичка :). Ја добивате за пет работни дена и првата година на користење е бесплатна.

Овие картички ќе ви требаат доколку сакате да купувате на TripleClicks, пред да ја добиете Вашата Payoneer картичката од SFI. Околу купувањето на TripleClicks повеќе информации имате ОВДЕ.

Совети:

- На почеток при работа користете десктоп или лаптоп, за полесна прегледност

- Направете се што можете што побрзо да постигнете статус Executive Affiliate

- Редовно логирајте се во SFI, погледнете што е ново во вашата онлајн канцеларија и учествувајте во Daily Grand наградната игра

- Редовно поминувајте по некоја лекција од LaunchPad и применете го наученото во пракса

- Пријавете се во Facebook групата за поддршка на членови од македонија на линкот https://www.facebook.com/groups/sfifortuna . Ова е место каде најбрзо ќе добиете одговори на вашите прашања, но и катче каде што може да се пофалите со вашите успеси.