Водич за SFI


Strong Future International (SFI) е американска компанија која успешно работи на полето на интернет маркетингот од 1998 година. Оваа компанија нуди одлична платформа за работа од дома. Самото по себе ова значи дека оваа компанија има собрано огромно искуство во интернет трговијата, a со нејзиното долгогодишно успешно работење креира огромен углед помеѓу интернет маркетарите.

 

тренинг

 

Оваа платформа не е само уште еден вебсајт кој нуди сет на онлајн алатки потребни на маркетарите. SFI Е ФИРМА со свое седиште и вработени, а на своите партнери им нуди ЦЕЛОСНО ЗАОКРУЖЕН СИСТЕМ кој му е потребен на секој маркетар.

За разлика од многу слични програми, SFI ова ви го нуди ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНО! Тука имате своја онлајн канцеларија, 24 часовна подршка во работата, како и БЕСПЛАТЕН КУРС за интернет маркетинг.

Она што ќе го добиете како знаење и искуство преку обуките, иако е БЕСПЛАТНО, всушност е БЕСКРАЈНО ВРЕДНО! Обуките со шеесетина воведни лекции, како и над 100 лекции за напреден интернет маркетинг се нешто што НИКАКО НЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПРОПУШТИТЕ!

 

Што треба да работите?

На почеток прво да  расчистиме една работа:

ОВА НЕ Е ПРOГРАМА ЗА БРЗА ЗАРАБОТКА
како што има многу „превари“ кои се нудат на интернет!

Се работи за СЕРИОЗНА ФИРМА и бара СЕРИОЗЕН ПРИСТАП

Каков тип на работа од дома е афилиет партнерство?

Вие сте афилиет партнер на SFI. Овој вид на партнерски однос на англиски јазик е познат како AFFILIATE  и нема соодветен превод на македонски. Вие имате договор со SFI да работите кога и колку сакате, а ќе бидете наградени според постигнатите резултати. ОВА НЕ Е РАБОТА ЗА ПЛАТА ОД 9 ДО 5 , туку предприемничка работа од дома која од Вас бара самоиницијативност и ивентивност. За да бидете успешни во оваа работа, ке ви треба да одвоите неколку часа неделно, а подобро би било кога би можеле да одвоите по  1-2 часа дневно. Оваков ангажман не е задолжителен, но постигнатите резултати ќе бидат соодветни на оствареното.

Програмата е осмислен да биде идеален како дополнителна работа од дома, покрај редовната за плата. Но, доколку немате „обична“ редовна работа, ангажирајте се повеќе во SFI и после некое време ќе видите дека друга работа не ви е потребна.
А сега само накратко ќе објаснам некои  можности за заработување кои ги нуди SFI.

Продажби

ПродажбиSFI има своја интернет продавница, TripleClicks. Оваа продавница во својата понуда има над 100.000 производи и услуги. Кога се зачленувате во SFI, Вие станувате член и на TripleClicks.Нашата основна работа е да ги промовираме, т.е. да ги рекламираме овие производи и услуги. Доколку со нашиот ангажман донесеме некој купувач во TripleClicks и тој купи нешто од понудата, ние заработуваме процент од заработката на SFI.

Она што го прави специфичен SFI за разлика од многу други affiliate програми е понатамошниот однос со купувачот кои ние сме го донеле. Во други партнерски системи Вие ја правите продажбата, го заработувате својот дел и толку! Во SFI НЕ Е ТАКА! Во SFI Вие носите муштерија, тој прави промет, а Вие го добивате својот процент. А ПОНАТАМУ, доколку тој купувач повторно дојде и направи промет, без разлика дали тој дошол по втор пат преку Ваш оглас или се навратил сам, ВИЕ ПОВТОРНО ГО ЗАРАБОТУВАТЕ ВАШИОТ ДЕЛ!!!  Има ли нешто подобро од ова? Погледнете повеќе >>>

Спонзорство

тим

 

Градењето тим во SFI Ви овозможува да обезбедите стабилни приходи на долг рок. Можете да ги искористите личните пријателства, но можете и преку социјалните мрежи, интрнет или печатените огласници да го рекламирате SFI и да добиете повеќе зачленувања.

Кога ќе зачлените нови членови, тие влегуваат во Вашиот тим. Ако се тие активни, Вие добивате поени кои влијаат на вашиот статус, но во исто време и заработувате од активноста на Вашите членови. Со успешеи и активен тим Вие станувате ТИМ ЛИДЕР. Во обуките на SFI ќе видите дека е доволно е да најдете петмина активни членовии, да им помогнете во работата и успехот е ПРЕД ВАС. Погледнете повеќе >>>

Продавници

продавници

TripleClicks не е обична интернет продавница, туку е повеќе онлајн трговски центар каде што има многу продавници. И ВИЕ може да отворите Ваша сопствена продавница на TripleClicks. Доколку произведувате ракотворби,  електронски производи (софтвери, електронски книги и др.), уметнички дела и друго, можете слободно да ги продавате и преку TripleClicks.  Многу членови на SFI користејќи ја оваа можност сосема солидно заработуваат.

Но, не е само тоа! Вам ви се нуди и можноста да донесете други продавачи кои ќе продаваат преку TripleClicks, а за тоа Вие добиватепроцент од секоја продажба која тие ќе ја направат, било кога и било колку. А сето тоа само поради тоа што Вие сте ги донеле во TripleClicks. Вие сте ги донеле во овој БИЗНИС само еднаш, а од нив заработувате ДОЖИВОТНО* . Условно кажано доживотно, затоа што Вашата целосна структура, т.е. Вашиот налог во SFI СОСЕМА ЛЕГАЛНО МОЖЕТЕ ДА ГО ОСТАВИТЕ ВО НАСЛЕДСТВО!

Сеуште не сте член на SFI?

Пријавете се слободно, без обврски и добивате вредни подароци

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Не пропуштајте!

Зачленете се слободно во SFI и добивате:

podarok kniga


  • ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“
  • Краток курс за SFI
  • Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

За крај...

Ова засега е сосема доволно. А сега е време да започнеме со работа:

1. ВЕДНАШ одете на вашиот налог во SFI и завршете ја Вашата пријава. Целосно објаснување со слики имате ОВДЕ!

2. Редовно, а најмалку 20 минути дневно посветете на вашата работа во SFI и одработувајте ги дневните активности во Вашата онлајн канцеларија.

3. Во првите 30 дена секој ден пратете го лекциите од Launchpad -отl. Во овие кратки лекции во детали е објаснета логиката на работата во SFI, од неговата филозофија, начинот на работа, па до тоа колку можете да заработите!

 ВАЖНО!!!

 1. КОНТАКТИРАЈТЕ со Вашиот спонзор или некој Ваш upline (https://www.sfimg.com/MyAccount/upline) и побарајте од нив пријателство на Facebook.

2. ПРИЈАВЕТЕ СЕ во Facebook групата за поддршка SFI Фортуна Тим (https://www.facebook.com/groups/sfifortuna/) каде што ќе добиете многу корисни информации и совети кои ке ви помогнат во работата!

 

START

старт бизнис

Како да започнете во SFI

Основни насоки како да го започнете својот НОВ бизнис!

Тим

изградба на тим

Градете сопствен тим

SFI е партнерска програма каде што зачленувањето и активирањето на нови членови е неверојатно лесно

Продажби

работа

Како да „продавате“?

Ваша работа не е да продавате. Ваша работа е да ги промовирате производите на TripleClicks