За патиштата и црвените ленти :)


rabota od doma

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

Еден мој пријател, парафразирајки една стара кинеска поговорка за неумесната политичка кампања што се води во нашата земја вели “И најкраткиот пат почнува со сечење црвена лента ” 🙂 . А според сликава и пешачките патеки 🙂

 

црвените ленти

 

Треба да го најдете Вашиот пат кон успехот. Можеби тоа не е така лесно, но резултатот е Вашата цел.

Нејсе, SFI нуди не 1000, нуди над 100 000 начини, 100 000 патишта како да се заработи. Имате над 100 000 производи и услуги кои можете да ги рекламирате и да заработите. Имате и други начини за да ја постигнете финансиската слобода, објаснети толку убаво во https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan

И уште една кинеска поговорка: “Најдоброто време да се засади дрво беше пред 20 години. Следното најдобро време е СЕГА!