Што е Auto-Delivery (auto-delivered orders) ?


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

Што е Auto-Delivery (auto-delivered orders) и Booster Club Qualified (BCQ)?

Auto-Delivery не представува некој посебен производ во понудата на TripleClicks. Тоа е посебна опција што се нуди при купувањето на одредени производи и услуги. Кога нарачувате одреден производ со оваа опција, тоа значи дека сакате купувањето автоматски да се повторува секој месец.

Ова е одлична можност кога нарачувате одредени производи што можат редовно да ги користите, како на пример некои додатоци за подршка на здравјето, месечни списанија, средства за хигиена и друго. Сигурно со Auto-Delivery нема да нарачате автомобил или некоја книга . 

Доколку вредноста на производот што го нарачувате како Auto-Delivery носи 1500 VersaPoints или повеќе, од SFI добивате и дополнително наградни 100VP.

Најбарани производи кои се нарачуваат со опцијата Auto-Delivery, посебно за нас од Македонија се пакетите од 100TCredits и од 125TCredits.

Некои производи (како на пример пакетот од 100 и 125 TCredits) не можат да се купат поединечно, туку само со опцијата Auto-Delivery. Други производи може да ги купите и стандардно и соAuto-Delivery, како што се на пример додатоците за здравје.

 

auto-delivery

 

Зошто би нарачале одреден производ со Auto-Delivery?

Овие нарачки не се задолжителни, но тие можат многу да ви помогнат во освојувањето на VersaPoints за одреден статус и на тој начин да го олеснат Вашето напредување во SFI. Тоа е една од можностите која овозможува релативно брзо и многу полесно да напредувате во SFI. А кои се предностите?

1. Со нарачување на производ кој носи најмалку 1500VP со опцијата Auto-Delivery Вие може редовно да обезбедувате EA статус секој месец.

2. Се здобивате со звањето Booster Club Qualified (BCQ) и добивате беџ кои носи поени во беш квалификациите.

2. Доколку имате нарачано со оцијата Auto-Delivery производи кои носат од 1500VP или повеќе, тоа го гледаат и на Вашите членови во целата стуктура! На тој начин ги стимулирате и тие да го направат истото. Водете со личен пример, тоа го прави секој вистински лидер!

3. Доколку само петмина од вашите PSA направат нарачка со Auto-Delivery на пример на пакетот од 125 TCredits, Вашата инвестиција не само што многу бргу ќе се врати, туку и ќе заработите. Како би изгледало тоа кога и вашите PSA ке си најдат нивни следбеници кои би обезбедувале редовен ЕА статус, погледнете во табот СПОНЗОРСТВО.

Колку чини ова задоволство?

Се работи за месечни инвестиции од 30-40$, зависно од тоа што сакате да нарачате. Како споредба, се работи за сума која би ја потрошиле за по едно кафе дневно во некое кафуле во Скопје . Мене искрено не ме кошташе ништо, затоа што во истиот месец кога ја направив нарачката, го постигнав статусот Тим Лидер и заработив нешто повеќе од дупло од мојата инвестиција.

А кој производ да го нарачате? Имате голем избор, но на почеток најважно е брзо да напредувате во SFI. А за тоа е потребен секој поен кој може да го освоите. Јас се уште го користам како Auto-Delivery пакетот од 125TCredits коj редовно би чинел 52.5 $ , со попуст како траен налог чини 36.25$. Понудата за овој пакет ја имате ОВДЕ!

Исто, добро е да се знае дека овој начин на претплата може да го прекинете кога сакате.