Исплата


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

Исплата


Како ја примате заработката од SFI?

Strong Future International е компанија која на своите партнери им овозможува повеќе начини за исплата на заработката. Вашите пари може да ги подигнете користејќи банкарски чекови, се нуди можност за исплата преку PayPal и така натаму. Но, за нас партнерите од Македонија најдобра опција за исплата  е  користењето на Payoneer MasterCard.

Аплицирање

Во табот User (сликата со човече) >> My Reports >> Commissions во Вашата онлајн канцеларија имате увид во заработката остварена во SFI. Таму има и опции да го изберете начинот на исплата. Со селектирање на опцијата „Paid via TripleClicks MasterCard“ Вие може да ја нарачате оваа платежна картичка, но само откако ќе ги заработите првите 20$ на сметката на SFI.

Aплицирањето за платежната картичка се одвива преку онлајн сервисот Payoneer, a  картичката ја добивата по пошта на домашна адреса. Како награда за подигнувањето на Payoneer,  SFI ви доделува и 500VP. Картичката по пошта ја добивате обично за 3-4 недели.

Активирање

При активирањето на Payoneer картичката во банкомат, системот автоматски одзема 20$ членарина. После активацијата,  можете слободно да ја користите секаде по продавниците и рестораните :), како и  во банкоматите кои работат со MasterCard. Кога станува збор за користење на Payoneer платежната картичка во банкомати, од нив Вие ја повлекувате валутата која е официјална за државата во која се наоѓате. На пример, во Македонија можете да повлечете денари, а на пример во Грција – евра.

исплата

Тргување

Со добивање на Payoneer картичката,  Вие понатаму слободно можете да тргуватате на TripleClicks користејќи ја неа. Преку системот на Payoneer  можете и да уфрлате средства на самата картичка, а нив потоа слободно може да ги користите. Во исто време, откако ќе добиете Payoneer MasterCard, Ви се отвара можноста на TripleClicks да плаќате и со други македонски платежни картички кои можат да се користат за онлајн плаќање.

Заработете ги Вашите први 20$ во SFI и можете да аплицирате за Payoneer MasterCard!

Вие имате можност и директно да аплицирате во Payoneer за да подигнете платежна картичка. Потоа може да барате таа да се поврзе со SFI. Кој начин на аплицирање ќе го изберете останува на Вас. Сепак, препорачувам прво да контактирате со Вашиот спонзор во SFI и да постапите според неговиот совет.