Колку може да се заработи во SFI?


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

Колку може да се заработи во SFI
 

Вашиот ангажман во SFI треба да го разберете како градење на сопствен бизнис. Тоа е всушност предприемачка работа. ГАРАНТИРАНА ЗАРАБОТКА НЕМА! Тоа значи дека долна граница на заработката не постои. Ако нишо не сработите, или само кликате на црвените табови, тоа може да биде и 0. Но исто така, НЕМА НИТУ ГОРНА ГРАНИЦА НА ВАШИТЕ ПРИМАЊА .

Постојат многу начини како може да заработувате во SFI. Со сите овие методи ќе се запознаете преку обуките кои ви ги нуди системот. Накратко ви се објаснети ОВДЕ! За колкави суми станува збор може да видите во една од лекциите на Launchpad-от (https://www.sfimg.com/LaunchPad/Lesson?id=16). 

колку може

Сосема друго е прашањето дали заработеното ќе ви биде исплатено. Тука одговорот е „ДА“!

SFI е сериозна компанија која води посебно внимание за исплата на своие партнери. Нејзиното работење без загуби од 1998 година и постојаниот развој само по себе е гаранција за партнерите. Исто така, SFI е бронзен член на реномираната независна институција за надгледување на работата на компании од овој тип, Better Business Bureau (BBB). Со своето членство во оваа агенција, SFI не остава простор за било каков сомнеж околу чесноста на своите намери и правичноста на исплатите кон своите партнери.