Направете сопствена веб стана


rabota od doma

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

Како член на SFI ние добиваме многу линкови, мали веб страни кои се влезни порти за зачленување нови членови, т.е градење на сопствен SFI тим, но и линкови кои водат кон посебни продукти и сервиси на TripleClicks. Повеќето од нив може да ги видидте во Вашата онлајн канцеларија на линкот https://www.sfimg.com/MyAccount/GatewayList (USER >> My Gateways)

Многу поголема слобода добивате доколку креирате сопствени веб страни. Денес не е потребно да знаете HTML или PHP програмирање за да направите убава веб страна. Имате бесплатни сервиси као што се на пример www.weebly.com или www.blogger.com. Тие се добри за почетници и може да ги користите како вежбанки :), но со нив можат да се постигнат и одлични резултати.

веб страна

Сепак, за да имате потполна слобода во креирањето, оптимизирањето и користењето на многу онлајн сервиси кои помагаат во интернет маркетингот, најдобро е да закупите сопствен хостинг и домаин. Јас имам неколку веб страни и повеќе домаини. Некои од нив ги користам за промовирање на SFI како бизнис, а на некои рекламирам производи и услуги од TripleClicks.

Вие како член на SFI сте интернет маркетар. Веб страните се потребна, да не кажам неопходна алатка за да изградите стабилен и успешен бизнис. Некои од причините за потребата од креирање веб страни ќе најдете на: https://www.sfimg.com/Support/Solution?catid=26444&id=204144.

Многу важни сугестии за тоа како да започнете да градите успешна веб страна имате во почетните лекции на Internet Income курсот (https://www.sfimg.com/Training/InternetIncomeArchive) од првата до 22-та лекција. Ви советувам полека да ги поминете овие лекции затоа што нудат исклучително важни информации кои ги добивате потполно бесплатно.