Правила на патот кон успехот


rabota od doma

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

Не е важно колку пати ќе доживеете неуспех. Не е важно колку пати сте биле на граница на самиот успех. Никој нема да знае или да  се грижи за Вашите неуспеси, не треба ни Вие. Се што треба да направите е да се учите од Вашите неуспеси и од она што ќе го гледате околу Вас. Најажно во бизнисот е да успеете само еднаш. Потоа се е многу полесно. Тогаш секој ќе Ви каже колу сте имале среќа.

Патот кон успехот не е права линија. Таму нема ниту раскрсница, па а ко трегнете на една страна успевате, а на другата не. Патот на успехот е поплочен со многу неуспеси. Тоа е така и поинаку не може да биде. 

 

патот кон успехот

 

Успешните луѓе во секоја област ги краси една прекрасна особина, НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ! И тогаш кога сите околу нив мислат дека тоа не е нормално. И тогаш кога навидум не може да се најде решение. Проблемот за успешните не е пречка, туку предизвик!

Не е лесно да се достигне таква состојба на умот. Секогаш е добредојдена мала помош од некој што ве разбира. Затоа е тука SFI заедницата и поддршката од Вашиот спонзор и структурата над Вас.

SFI има ПРАВИЛА НА УСПЕХОТ. Тоа ризница на совети кои многу ќе Ви помогнат во животот. Погледнете ги на: https://www.sfimg.com/ROS/Index