Што ако го изгубите статусот EA?


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

Статусот Executive Affiliate (EA) е првата скала во напредувањето на членовите на SFI. Овој статус може да го добиете во првите 1-2 часа од членството. Во првиот месец, а донекаде и во вториот, едноставно може да се добие и да се одржи овој статус. Така е поради тоа што додека траат основните обуки, лесно може да освојувате VP со одработување на едноставни активности од Вашата онлајн канцеларија.

НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ, Вие сте во период на обуки! Следете ги советите од лекциите на Launchpad-от а потоа применувајте ги во пракса. Поминувајте по  неколку лекции СЕКОЈ ДЕН и направете ги првите чекори во насока на развивање и јакнење на Вашата структура. Истовремено работете на рекламирање на производи и услуги од TripleClicks и Zing понудите.

Сепак, се случува и покрај Вашиот ангажман да не може така лесно да го повторите статусот Executive Afiiliate.

што ако

Што ако го изгубите овој статус?

Што ако го изгубите првиот напреден статус во SFI? Ако го изгубите статусот ЕА ги губите сите бенифити кој тој ги носи. Тие се прикажани ОВДЕ! Исто така, тогаш ги губите и сите CSA (Co-sponsor affiliates) кои ги имате добиено како награда од SFI. Но најважно од се, давате лош пример на членовите во Вашиот тим, доколку го имате.

Што тогаш треба да правите?

Најважно е НИКОГАШ да не се откажувате!

Само продолжете со работа. Учете од обуките, следете ги искуствата од поискусните и поуспешните партнери. Трудете се што побрзо да го вратите овој статус но и да се искачите на повисок статус, Тим Лидер! Со истрајна работа и со употреба на советите и техниките од SFI нема шанси да не успеете!

На оваа веб страна, во секциите ОБУКИ и ЧЕСТИ ПРАШАЊА  ќе најдете многу корисни совети како може да го надрградувате Вашиот бизнис. Исто, топло Ви препорачувам да ја прочитате подарок книгата „Заработка на интернет“, со што ќе Ви стане многу појсано како се работи и како се заработува на интернет.

Тука е и самиот интернет. Пребарајте на Google на пример "How to make money on internet" или слично, разгледајте, научете техники и применетие ги во SFI.