Што е Е365


Podarok e-kniga

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

Што е Е365?

Што е Е365?

Entrepreneur365 (E365) е забавен и возбудлив натпревар на SFI која ви овозможува многу полесно да ги постигнете Вашите големи цели зацртани за првата година во SFI. Целта на натпреварот е да се освојат најмногу VersaPoints (VP) во својата класа во текот на овој 365-дневниот период.

Додека се натпреварувате во E365, Вие собирате VersaPoints – поени кои значат повеќе пари во Вашиот џеб од TripleClicks Executive Pool. Освен тоа, секој учесник добива значка E365 Challenger и има можност да учествува во поделбата на над 1.000.000 $ во кеш и награди … и сето тоа додека учите како да се создадете успешен SFI бизнис!

Не постојат барања за било какво купување за да се учествува во натпреварот E365 и можете да заработите VersaPoints преку разни активности за градење на бизнисот.

што е

Како се квалификувате за Е365

Постојат шест активности со кои се квалификувате во натпреварот E365:

  • Потврдете ја Вашата е-маил адреса
  • Одработете ја Белата листа на е-маил адреси на SFI и Вашите upline членови
  • Пополнете ги основните податоци во Вашиот SFI профил
  • Поставете слика на Вашиот профил во SFI
  • Испратете порака за потврда за Ваша посветеност на Вашиот спонзор
  • Соберете минимум 1500 VP

Со завршувањето на активностите од 1 до 5 ќе добиете 335 VP и добивате 60$ на Вашата Signing Bonus сметка! Со завршувањето на шестата активност добивате уште 20 $ на истата сметка! Тоа значи дека само со квалификување за натпреварот E365 добивате вкупно Signing Bonus oд 100 $!

Совет:

Погледнете го црвениот таб SCOREBOARD во To–Do листата и проверете го Вашиот статус за сите шест чекори (или ако сте веќе квалификувани, Вашата сегашна позиција во натпреварот).

Временска рамка:

Вие ќе бидете автоматски внесени во Вашата класа за E365 натпреварот по завршувањето на квалификациите на сите шест чекори (мора да се завршат во рок од 365 дена во SFI).

Како функционира E365

E365 е предизвик во кој се натпреварувате со секој друг член кој се приклучил во SFI во истиот ден кога и Вие. Идејата е да ги надживее и на вашиот 365. ден во SFI, да биде прогласен за шампион на Вашата класа – Entrepreneur365 шампион!

Како шампион на E365 ќе добиете специјално крпоративно признание, дополнителни CSA секој месец од  CSA Rewards program, посебно место во веб страната “Салата на славните” на E365, убава плакета за Вашата канцеларија за да се одбележат Вашите достигнувања и многу повеќе. Исто така ќе имаат можност да освоите илјадници долари во кеш и награди.

Да бидете именуван за Entrepreneur365 шампион на својата класа, едноставно ќе треба да соберете најмногу VersaPoints во својата класа на крајот на Вашиот 365-ти ден во SFI. За секој ден како натпреварувач во E365, имате можност да се добиете пари и награди во E365 дневното извлекување. Извлекувањето е по случаен избор секојдневно за сите квалификувани кандидати од Вашата класа и сите други класи кои се уште се во  рамките на нивните први 365 дена во SFI.

ВАЖНО!

За да се квалификувате за дневното извлекување, мора да имате освоено минимум SFI ранг на ЕА (Executive Affiliate). Совет: Тоа може да го постигнете автоматски со поставување на траен налог (Auto-Delivery) од 1500 VP, то ест да се квалификувате како SOQ (Standing Order Qualified).

E365 исто така вклучува и месечен натпревар со уште повеќе признанија и награди. Ова е како што гледате долг натпревар каде што можете да заработите и посебно признание како месечен VersaPoints шампион во Вашата класа доколку имате најмногу VP за одреден месец.

Доколку ви недостасуваат VP за напредувате во SFI, прво погледнете ја состојба со Вашите поени во VP Ledger-от (Hot Spots >> VP Ledger). Можеби таму ќе најдете уште некоја активност која може да ви донесе вредни поени.

Лесно освојување поени со купување на TripleClicks

Понекогаш единствена шанса за да останете во E365 е да купите нешто од TripleClicks. Тоа може да ви ги донесе потребните поени. Најдобра опција за купување е 1 TCredit. Овој производ може да го купите за нешто помалку од 2$. За оваа трансакција освојувате 102 VP.

Замена на Rewardical Tokens (RT) за VP

Доколку Ви недостасуваат одреден број на VP, имате можност Вашите освоени Rewardical токени да ги замените за поени. Постапката е објснета ОВДЕ, во секцијата за токени.

И на крај да се разбереме… E365 е прекрасна игра и представува едноставен начин за секој почетник да добие многу лесни поени, убави награди и полесно да се кваливикува за одреден статус. Сепак, E365 е само наградна игра и не е нашата вистинска работа во SFI. За нас вистинската награда е самиот SFI. Tој може, доколку правилно се поставиме и се ангажираме, да ни ја донесе финансиската слобода, која е предуслов за духовната благосостојба.