Зошто To Do листата се работи секој ден


rabota od doma

paket-podaroci

Сеуште не сте член на SFI?

 

Зачленете се слободно и без обврски

 

ДОБИВАТЕ:

ПОДАРОК е-книга „Заработка на интернет“

Краток курс за SFI

Напредни обуки за интернет маркетинг

... и многу друго

 

Регистрирајте се ОВДЕ!

користете GMAIL адреса

пристап до подароците добивате најдоцна за 24 часа

 

 

SFI не е таму некој вебсајт. SFI е сериозна фирма, а Вие сте нејзин партнер. Вие градите бизнис, а успехот во Вашиот бизнис зависи единствено од Вас.

Замислете дека имате своја офлајн продавница, некое дуќанче (гранапче 🙂 ). Нормално би било секој ден да проверите што се случува во продавницата, дали треба да се набави нова роба и слично. И нормално би било, поради тоа што таа продавница е Ваш бизнис, 24 часа, 7 дена во неделата да размислувате како да ја подобрите продажбата и да го зголемите приходот.

24/7 Вие имате бизнис! И нема одложување се додека не успеете. После некое време ќе може да се опуштите и да уживате во плодовите од Вашиот труд.

Инаку, ништо од бизнисот...

 

never give up

 

Така е и со Вашиот SFI бизнис. Секој ден, кога можете логирајте се во Вашата онлајн канцеларија и сработете ги црвените табови. Таму се најважните информации потребни за развој на бизнисот. За тоа треба десетина минути дневно.

Сработете и се останато што можете и освојте што повеќе VersaPoints.

Потоа, најдете време за да правите продажби на производите и понудите на TripleClicks. И работете на развој на Вашиот тим. Применете во пракса се што ќе научите.

SFI преку своите обуки од Launchpad лекциите и Training секцијата (https://www.sfimg.com/Training/) може само да Ви ја олесни работата. И огромна предност е тоа што овие обуки ги добивате потполно бесплатно!

Една кинеска поговорка вели: "Слушнав и заборавив. Видов и запомнив. Направив и разбрав!"

Верувајте, ова нема да го сработи никој друг за Вас. Се мора да направите сами!

Накратко:
1. Секој ден To-Do листa
2. Секој ден понекоја Launchpad лекција или нешто од Training секцијата
3. Секој ден направете уште нешто ново... поставете огласи, напрвете веб страна, поставете пост ...

Инаку, ништо од бизнисот 🙂

Среќата ги прати храбрите!